Amersfoort huurt in

Amersfoort organiseert de inhuur van interim professionals via een digitale marktplaats, een zogenaamd Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Hier komen vraag en aanbod van tijdelijk personeel eenvoudig bij elkaar. De gemeente zet inhuuropdrachten hiermee op een open en eerlijke manier in de markt.

Online marktplaats

De gemeente heeft de aankoop van het DAS aanbesteed. Uit deze aanbesteding is The Solutions Factory als winnende partij gekomen. Deze organisatie heeft veel ervaring met een online marktplaats voor vraag en aanbod van extern personeel bij gemeenten. Als de gemeente interim professionals wil inhuren, komt dit op de website www.gemeenteamersfoorthuurtin.nl te staan.

Informatie voor profesionals

  • Na registratie en toelating op Gemeenteamersfoorthuurtin.nl heb je een duidelijk overzicht van alle tijdelijke opdrachten bij  Gemeente Amersfoort.
  • Registreren en reageren op opdrachten is gratis.
  • Zodra je geregistreerd bent op Gemeenteamersfoorthuurtin.nl, blijf je via de e-mailservice automatisch op de hoogte van nieuwe inhuuropdrachten die binnen jouw interessegebied vallen.
  • Opdrachten worden open, eerlijk en 100% transparant in de markt gezet volgens de aanbestedingsregels die gelden.
  • Op het moment dat je de opdracht krijgt gegund, verloopt de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie via de website.

Contact

Meer weten? Neem contact op met Shira van der Hulst, afdeling Organisatie & Talentontwikkeling. Stuur daarvoor een e-mail naar s.vanderhulst@amersfoort.nl.