Ervaren specialist aansprakelijkheid en verzekeringen

Een toekomstgerichte teamspeler met een frisse blik.

Over de vacature

Salarisindicatie
€ 4.671,- bruto per maand (schaal 10) met een aanloopschaal van 9 bij een 36-urige werkweek

Werken bij de Gemeente Amersfoort

Amersfoort is een stad met ruim 157.000 inwoners. Een groeiende stad die zich ontwikkelt; vol projecten en initiatieven. De gemeentelijke organisatie beweegt daarin mee. We willen weten wat er leeft in de stad, zijn geïnteresseerd in ons vak, in onze collega's en zijn aanspreekbaar op wat we doen. We zijn een regiegemeente en hebben een compacte ambtelijke organisatie. De werksfeer is informeel en resultaatgericht. Als specialist aansprakelijkheid en verzekeringen ga je werken binnen de afdeling Juridische Dienstverlening en Advies (JDA).

De baan

Hoe ziet een dag van een A&V medewerker op een maandag eruit?
In het eerste uur check je je mailbox op ( belangrijke) berichten uit het weekend. Samen met drie directe collega's verdeel je het binnengekomen werk en bespreken we waar ieder die week mee aan de slag gaat. Je gaat o.a. aan de slag met het behandelen van een claim, die kan gaan over een rioolprobleem, laag hangende takken, scheefliggende stoeptegels of over katten en zwanen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel door, want het leukste is dat je "Sherlock Holmes" mag gaan spelen om alle feiten en omstandigheden boven tafel te krijgen. Het gebeurt ook vaak dat er schade is toegebracht aan gemeente eigendommen en dan mag je de schade gaan verhalen, zoals bijvoorbeeld een aangereden lichtmast. Tussendoor kan je (juridische) uitdragende vragen krijgen van collega's over aansprakelijkheid, (bijvoorbeeld over bouwprojecten) of over onze lopende verzekeringen en je hebt overleg met collega's van andere afdelingen..

We zoeken een collega die verantwoordelijkheid neemt en open staat voor zelfreflectie met humor.

Wat we van je vragen

We zoeken een specialist die zowel graag zelfstandig werkt als in een team. Het team is immers de plek waar je kennis kunt uitwisselen, feedback geeft en ontvangt. Je hebt juridische ervaring of ervaring op het vakgebied aansprakelijkheid en verzekeringen . Je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied nauwgezet in de gaten. We vragen minimaal een hbo werk en denkniveau en bij voorkeur aangevuld met een assurantie opleiding bijvoorbeeld WFT basis en schade zakelijk. Je bent ook welkom te solliciteren als je de aanvullende opleiding(en) wilt volgen.

Wat we je bieden

  • Verantwoordelijk en maatschappelijk betrokken werk in een organisatie waarin je veel vrijheid en krijgt en er niet alleen voor staat.
  • Je werkomgeving is op het kruispunt van actuele ontwikkelingen: ambitieus, teamgericht, open en stimulerend.
  • Amersfoort ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. € 4.671,- bruto per maand (schaal 10) met een aanloopschaal van 9 bij een 36-urige werkweek.
  • Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen.
  • Werken bij een gezellige, groene stad met een centrale ligging in het land.
  • Een mobiele telefoon, laptop-en tablet-in-1.
  • Goede trainingsmogelijkheden waardoor je in ontwikkeling blijft.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 187,2 verlofuren en ouderschapsverlof (waarvan 50% doorbetaald).

Zo kan je reageren

Door op 'Solliciteren' te klikken kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae doorgeven: 

Solliciteren

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met teammanager Manon Knoops, telefoon: 06 46 94 85 63 of per e-mail m.knoops@amersfoort.nl. Heb je vragen over de procedure? Bel dan met HR-medewerker Cathy Cats, telefoon: 06 41 17 42 02.

We sluiten de wervingsprocedure zodra we de juiste match hebben gevonden.

Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. Onze kwaliteiten vasthouden en versterken, daar zetten we ons samen voor in. We zijn blij dat iedereen uniek is en zijn nieuwsgierig naar jouw talent.