Werken aan programma’s en projecten in Amersfoort

Gemeente Amersfoort werkt samen met inwoners, bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties aan een toekomstbestendige en inclusieve stad. De afdeling Programma’s en projecten werkt voor de hele organisatie, bestuur en stad. Of het nu gaat om een fysiek project, een grondtransactie, een IT-voorziening, een meerjarig programma of een digitaal proces. We sluiten aan bij wat nodig is. Bijvoorbeeld op het gebied van wonen en zorg of crisishulp. Waar kansen liggen vernieuwen we. Dat doen we in samenwerking en met jouw inbreng.

Voorbeelden van projecten

Werken voor Amersfoort betekent verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk dichtbij de opgave en de stad. Een aantal voorbeelden van projecten:

Projectmatig werken aan de opgave

Vanuit 1 van de 4 teams van de afdeling werk je aan een duidelijke opdracht die je in samenwerking uitvoert. Of je nu werkt als projectassistent of senior projectmanager. In- en extern stem je veel direct zelf af. Met de verantwoordelijke wethouder(s), ambtelijk opdrachtgever(s), marktpartijen en met bewoners.

Spreekt dat je aan en ben je flexibel genoeg om het eindresultaat te laten bepalen door anderen? Dan past onze werkwijze goed bij jou.

Goed bereikbaar

Het stadhuis van Amersfoort staat in het centrum en is goed bereikbaar, vlakbij de middeleeuwse muurhuizen en het hypermoderne Eemhuis. We koesteren wat van waarde is en vernieuwen volop. Er is ruimte om een deel van het werk vanuit huis te doen. Bekijk of er een vacature bij zit of neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig naar jouw bijdrage en horen graag van je.

Meer weten?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Inge Parlevliet, HR-medewerker, via telefoonnummer +316 52 53 57 27.

Job-alert

Meld je aan voor onze e-mailservice.

Aanmelden